Meubels

In onze vestiging in Rijssen worden de meubels geproduceerd. Het hout dat daarvoor gebruikt wordt komt uit onze eigen houtbewerkingsfabriek.
Voor de meubels gebruiken wij ‘’Old-Look Wood’’. Dit is machinaal verouderd hout. Het hout wordt zo bewerkt dat het de uitstraling van gebruikt steigerhout heeft. De planken worden voorzien van een behandeling waardoor de meubels zowel binnen als buiten te gebruiken zijn.

Meerdere keren per jaar wordt onze collectie aangevuld met nieuwe stijlvolle meubels. Het ontwerpen van de meubels gebeurd veelal in samenwerking met interieurstylisten en ontwerpers, zodat we direct in kunnen spelen op trends en ontwikkelingen.

Ook kunnen wij collecties samenstellen die via één dealer aangeboden kunnen worden, een soort private label. We gaan dan samen de wensen en behoeften bespreken en aan de hand daarvan gaan we aan de slag met het ontwerpen van de collectie.

Dealer worden

Ben je enthousiast geworden en wil je de meubels graag verkopen? Word dan dealer! Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Word een dealer